SOCIAL MEDIA

I HAVE MY OWN YOUTUBE CHANNEL!!!

23/01/2016

Haiii bloggers!!! Long time no posting ya! Aku balik nih dari hibernasi lumayan panjang hehe. Sebelum mulai, aku mau bilang HAPPY NEW YEAR 2016, guys!!! May all our resolutions always stay with us thorugh this year.

Singkat cerita resolusi 2016 aku adalah "to enjoy my life even more" enjoying means I gotta live everyday for 12 months with anything that comes to my mind, be grateful, thankful, cheerful, and always stay positive. Maybe sometimes I could cry, scream, feel sad, get annoyed, get bored, and another unhappy negative things, but I don't want to let that things ruin how I enjoy my life. Crying means I totally enjoy every single minutes on my life. It's our emotional thing that live inside our body. So, what's your resolutions?

Berita bahagia lainnya, I start my own youtube channel. Mulai channel youtube buat aku itu ga gampang. Aku mulai interest sama Youtube sejak tahun 2013! Dan sejak saat itu aku makin tertarik sama beauty vlogger, youtubers lainnya. My very first motivator that Inspire me was Michelle Phan. Dia adalah Beauty Vlogger yang aku kagumi dari dulu. Aku nonton video dia tiap hari sampai dia mulai punya makeup line sendiri. Someday, I wanna travel the world and see her.

Jadi, balik ke cerita aku. Di channel aku, basically aku ngepost everything about beauty, lifestyle, fashion, random things. Dan sampai saat ini aku udah punya 6 video dan 15 Subscribers! I feel sooooooo excited, yet nervous at the same time. In the world I used to live, we are not common with things like "talking to ourself,  put makeup on our face, and showing things to others". Itu makanya aku ngerasa nervous. Mungkin next post di blog ini aku bakalan share pengalaman lanjut gimana rasanya bikin video, dan upload ke youtube.

Ini salah satu thumbnail video terbaru aku hehe

Kunjungi channel youtube aku yaaaaaaa disini 

P.S : kalo kamu pengen tau cerita dibalik video youtube aku yang lainnya, kamu bisa cek postingan sebelumnya.

Post a comment

Hi Awesome! You can comment as nice and as much as you want, just please don't include active link ;)

Instagram @yoursundaypills